trouwreportage

De kracht van een goede trouwreportage is het vertellen van een compleet verhaal. Jullie dag met alle details, voorbereidingen en spanning. Een mix van spontane momenten en creatieve beelden.

 

 

Voor de bruiloft

Om te kijken of het klikt, en om te kijken of mijn fotografie jullie aanspreekt plannen we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Jullie kunnen mij dan alles vertellen over jullie plannen. Ik zal met jullie meedenken, tips geven en natuurlijk laat ik mijn werk zien.

 

 

Tijdens de bruiloft

Ik ben aanwezig op alle momenten die jullie belangrijk vinden en werk op de achtergrond zodat zowel jullie als de gasten optimaal kunnen genieten van de dag. Om jullie verhaal zo compleet mogelijk te vertellen ben ik er het liefste bij vanaf het aankleden van de bruid tot aan de opening van het feest. Maar natuurlijk is het ook mogelijk een deel van jullie dag vast te leggen.

 

Na de bruiloft

Na de bruiloft ga ik jullie foto’s selecteren en bewerken. Het aantal foto's varieert per bruiloft. Bij een bruiloft van 6 uur mag je zeker rekenen op 120 bewerkte foto's. Ik lever geen onbewerkte foto's aan, omdat ik elke foto in mijn eigen stijl wil bewerken. Ook zet ik de foto's om in zwart/wit. Jullie ontvangen de foto's op een luxe usb-stick.

 


Voor meer informatie, prijzen, beschikbaarheid  of het plannen van een kennismakingsgesprek kunnen jullie contact met me opnemen via telefoon of mail.