Even voorstellen, ik ben Niki

 

Mijn naam is Niki, 36 jaar. Samen met mijn vriend Sonny heb ik 2 dochtertjes, Leela (3) & Coco (0) en wonen we in het gezellige Tilburg.

Vanaf oktober heb ik weer plekjes vrij in mijn agenda :). 

 

 

Ik ben een echte levensgenieter, een dromer, gevoelig, enthousiast en hecht veel waarde aan de kleine geluksmomentjes in het leven.

Ik houd van lekker koken, lekker eten, feestjes, fijne muziek, familie, vakantie, zon op mijn gezicht, en natuurlijk mijn werk :)!

 

Ik heb een grote passie voor fotografie, mooie beelden en het vastleggen van fijne momenten. Deze passie is ontstaan tijdens mijn opleiding grafische vormgeving op het SintLucas. Met een camera van mijn vader begon ik te experimenteren met beeld, ik raakte al snel enthousiast en besloot na deze opleiding een cursus, en later een deeltijd opleiding fotografie te volgen. Na heel veel oefenen en uren maken kreeg ik de smaak steeds meer te pakken, en begon ik te fantaseren over een carrière als fotograaf. Uiteindelijk heb ik de sprong in het diepe gemaakt, de beste keuze ooit! Nu heb ik al bijna 8 jaar mijn eigen onderneming, gespecialiseerd in baby-, zwangerschaps-, gezins- en trouwfotografie.

 

  

Ik leg met liefde jullie mooie verhalen vast!

 

Hopelijk tot snel, liefs Niki